In de pers

Check out the news in English too

Als een van de top golfers in Nederland is er veel over mij in de pers geschreven.

Klik op de links hier rechts om alle artikelen te vinden

De Nederlandse Golfkrant Maart 2017

Begin 2017 was ik geinterviewd door Ries Rook van de Nederlandse Golfkrant.

Klik hier om het artikel te downloaden

Volg mij op Instagram!

Golf.nl December 2016

Darius van Driel kende een mooi golfjaar met een lucratief einde. De 26-jarige Challenge Tour-speler blikt tevreden terug en weet wat hij wil in 2017: zo spoedig mogelijk naar de European Tour.

Slopend was het einde van het golfjaar 2016 voor Darius van Driel. Vanaf begin oktober tot aan zijn laatste toernooi, het Australian PGA Championship in de eerste week van december, speelde hij negen toernooien op rij. Na de zes ronden in de finale van de Qualifying School in Spanje speelde de Hagenaar in Australië met Joost Luiten nog de World Cup of Golf en een week later het Australian PGA Championship.

Toen zat het seizoen er eindelijk op. Terug in Nederland kreeg Van Driel griep. ‘Joost (Luiten) had me er al voor gewaarschuwd’, zegt Van Driel. ‘Hij is ook vaak ziek geworden na zijn laatste toernooi van het jaar. Je bent moe, de stress gaat uit je lichaam, de weerstand is heel laag en dan ben je extra vatbaar.’

Een griepje is nooit prettig, maar Van Driel kon er dit keer niet zo mee zitten. ‘Ik heb een paar dagen plat gelegen, dat had mijn lichaam duidelijk even nodig. Maar ik kan terugkijken op een heel goed seizoen.’

In zijn eerste jaar op de Challenge Tour eindigde Van Driel op een keurige 34ste plaats in de Road to Oman, de jaarranglijst, met 63.101 euro prijzengeld. Hij greep in de finale van de Qualifying School op PGA Catalunya naast een Tourkaart, maar de twee toernooien daarna in Australië waren zeer lucratief.

Artikel op Golf.nl over de laatste maanden van mijn seizoen 2016.

Klik hier voor de rest van het artikel
Klik hier voor alle artikelen over mij in golf.nl

Volg mij op facebook!

Golf Awards 2015

Tijdens de Golf Awards 2015, gesponsored door de NGF en PGA Holland, heeft Darius de prijs als “Talent of the Year” in ontvangst genomen. De “King of the Alps Tour” werd bezocht op de Noordwijkse Golfclub bij zijn oude school vriend Robin Haase.

Klik op de link om meer te bekijken.

Bekijk mijn video's

Golf.nl December 2015

In 2015 heb ik de Golf Award voor golftalent van het jaar gewonnen. Uiteraard staat dat vermeld in Golf Magazine.

Klik hier voor de Website

Volg mij op Twitter!

Meer in 2015


Golfers Magazine December 2015

Klik hier om te downloaden

AD.nl (Den Haag) Maart 2015

Klik hier om te downloaden

Video'sbryanMedia